Oneness Meditation


Oneness Meditation
Oneness Meditatie  is een krachtige manier van meditatie waarbij Goddelijke energieën door de ogen van de Oneness Meditatiegever naar alle aanwezigen stromen, om jou te helpen de spirituele energieën binnenin jou te laten ontwaken. Deze heilige zegening biedt jou de mogelijkheid om jouw Mind zonder inspanning vrij te maken en jou te laten ontwaken tot de magie en schoonheid van het leven. Stromend  door de ogen van de Oneness Meditatiegever, creëert deze meditatie een neuro-biologische verschuiving in de hersenen die het proces van ontwaken versnelt.

 

Oneness Meditatiegevers zijn gewone mensen die geïnitieerd zijn door de Oneness University; hierdoor is het voor hen mogelijk hun eigen persoonlijkheid opzij te zetten, vervolgens middels een speciaal voorbereidingsproces de Goddelijke Aanwezigheid aan te roepen, waardoor de Goddelijke Genade door hun ogen heen stroomt op een hele intense, liefdevolle manier. Door simpelweg in de ogen van de Oneness Meditatiegever te kijken, wordt jouw hart geraakt en kun je een diepgaande ervaring hebben van blijdschap, compassie, dankbaarheid, stilte, liefde, gelukzaligheid of wat er ook maar nodig is op dat moment voor jouw eigen spirituele groei en ontwaken. Terwijl de spirituele energie, de kundalini, in jouw lichaam wordt geactiveerd, kun je een ontwaakte staat ervaren die een paar uur, een paar dagen of langer duurt.

 

Oneness Meditatie is voor iedereen. De Oneness Meditatie wordt gegeven in stilte. Er is niets dat je hoeft te doen, behalve de Zegen te ontvangen. Je hoeft geen eerdere ervaring met Oneness te hebben gehad om deel te nemen. Mensen uit alle stromingen , alle achtergronden en alle geloven, ervaren hele duidelijke verandering en verbeteringen in hun leven door middel van deze meditatie.

 

Oneness Meditatie werd uitgebracht in het begin van 2012, om te helpen met de planetaire verschuiving in bewustzijn. Ontstaan aan de Oneness University, is het een onderdeel van een wereldwijd fenomeen dat vele verschillende vormen aanneemt. Oneness Meditatie brengt jou en jouw gemeenschap de ervaring van Eenheid, One Love, EenheidsBewustzijn, Eén met al wat is. Het helpt om een ​​kettingreactie te activeren die een kritische massa creëert om een verschuiving te maken richting het bevrijden van de gehele mensheid. Terwijl deze energieën worden overgedragen tijdens een Oneness Meditatie, leiden ze tot het beëindigen van onze gevoelens van afgescheidenheid. Oneness Meditatie gaat niet over enige lering, geloof of filosofie. Het gaat over jouw Ontwaken. Dit is voor JOU.

 

De livestream Oneness Meditatie of de OM via het internet is ontworpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken over de gehele wereld. Gedurende het bijwonen van de livestream OM focust de Divine zich op het collectieve bewustzijn van de mensheid in zijn geheel. Mocht je willen deelnemen, dan is de beste manier om het maximale effect te ontvangen en een bijdrage te leveren aan het Wereld Ontwaken, je op onderstaande wijze voor te bereiden. Zoek daartoe op internet het schema van geplande uitzendingen. Kies een tijdstip en een OM gever en lees de instructies van de OM gever. Begin een uur van te voren met je af te stemmen op jouw Divine door Aarthi, Chakra Dhyana, Ananda Mandala, contemplatie, levensoverzicht. Op het moment van de livestream OM kijk je in de ogen van jouw Divine.

Webcast Instructies:

  • Ga in een rustige ruimte zitten om de Oneness Meditatie te ervaren.
  • Voorafgaand aan de webcast, doe een vorm van meditatie of ontspanning zodat je je ontspannen en open voelt. Bijv. Aarthi, Chakra Dhyana, Ananda Mandala, contemplatie.
  • Maak verbinding met jouw Divine of Hogere Zelf, in wat voor een vorm dan ook.
  • Wanneer de Oneness Meditatie begint, kijk rechtstreeks in de ogen van de Oneness Meditator.
  • Als de Oneness Meditator zijn/haar ogen sluit, kun je blijven staren of je ogen dicht doen, de zegening wordt dan nog steeds doorgegeven.
  • Zodra de webcast afgelopen is, kun je rustig gaan liggen of zitten om de energie te laten integreren.
  • De zegening zal voor enkele dagen door blijven werken.