Wealth course


Wealth

 

Speciaal voor iedereen die behoefte heeft aan meer overvloed in zijn/haar leven is er het Wealth-proces. Het proces is niet alleen gericht op financiële voorspoed. Het is voor jouw volledige leven, overvloed in vreugde, liefde, geld, vriendschappen, gezonde relaties met familie en vrienden, een intieme verbinding met jouw Hogere Zelf, volledig aanwezig zijn in het leven en het leven ten volste leven… Dit proces helpt je om een rijkdombewustzijn te ontwikkelen om zo een leven in overvloed te creëren

 

Tijdens dit proces worden alle aspecten die invloed hebben op het ontvangen van overvloed bekeken, en krijg je inzicht in waar het bij jou wel of niet stroomt. Een gebrek aan welvaart in je leven kan verschillende oorzaken hebben zoals karma, geen goede relatie met jouw vader, verstorende overtuigingen, concepten en programma’s in jouw onderbewustzijn. In dit proces wordt dit allemaal schoongemaakt en geheeld zodat de weg wordt vrijgemaakt voor rijkdom en overvloed!

 

In het universum is alles in overvloed, het universum is klaar om alles te geven, het enige wat je moet weten is hoe het te ontvangen. Het Oneness Wealth Creation Process is er om je te helpen het te ontvangen. Het is voor iedereen om zijn/haar financiële situatie te helen en alle blokkades op te ruimen die tussen jou en volledige overvloed staan.

 

Als de relatie met jouw vader verstoord is, dan weerspiegelt het leven dat naar je terug als financiële problemen. Vandaar dat we de relatie met jouw vader gaan rechtzetten middels een speciaal proces.

 

Je zult de hele dag ondergedompeld zijn in de krachtige energie van transformatie. 

 

Dit proces mag alleen worden uitgevoerd door een Oneness Trainer. Iedereen is welkom!