64 Deeksha process


64 Deeksha

 

Het 64 Deeksha proces is een proces om je naar hogere staten van bewustzijn te brengen. Dit proces kan alleen worden aangeboden aan Deekshagevers en mag alleen worden uitgevoerd onder begeleiding van een Oneness Trainer.

Samen nodigen we het Goddelijke uit waarmee we ons verbinden en op die manier creëren we een groots energetisch veld van bewustzijn waar we meerdere uren in doorbrengen. Op een welbepaalde manier geven en ontvangen we 64 Deekshaʼs. We laten ons doordringen door de Goddelijke Aanwezigheid en bij iedere Deeksha die je geeft en die je ontvangt, verdiept dit proces. Hierdoor ga je diep in de ervaring van het pure “ ZIJN.”.. “Ik ben bestaan, bewustzijn, gelukzaligheid… “

Omdat alles in stilte verloopt, ontstaat er een diepe sereniteit. Deze dag kan je energie heel sterk opbouwen. Of er kunnen zaken aan het licht komen die jouw aanvaarding zoeken. Dit is echt een aanrader voor alle Deekshagevers die hun staat willen verdiepen.

Omdat dit 64 Deeksha proces heel intens is, vragen we om niet deel te nemen indien je zware medicatie gebruikt of ernstige psychische problemen hebt of indien je erg moe bent. We vragen ook uitdrukkelijk aan de rokers om tijdens het ganse proces niet te roken. Gelieve de dag voor en na het proces geen alcohol te drinken.

 

Dit proces zal alleen worden aangeboden aan Deekshagevers en mag alleen worden uitgevoerd door een Oneness Trainer.