Bond with the Divine


Bond with the Divine

 

Je band met het Goddelijke

 

Wil je graag meer Genade ontvangen en wonderen ervaren in je dagelijkse leven?

Dit Advanced Oneness Process is ontworpen om je te helpen de band tussen jou en jouw persoonlijke Divine te versterken. De Divine is er altijd voor jou, wachtend op jouw vraag om hulp of begeleiding. Dit proces zal je verschillende manieren leren om je verbinding te versterken zodat er meer Genade en wonderen in je leven kunnen stromen.

Wanneer je de band met je Divine verdiept, verdiep en verrijk je je ervaring van het leven! De gouden eeuw staat voor de deur. Terwijl de energieën van deze nieuwe tijd van menselijk bewustzijn ons omhullen, zullen we dichter en dichter groeien in onze relatie met het Goddelijke. Met deze verdieping zul je terugkeren naar je natuurlijke staat van liefde, vreugde en overvloed.

Hoe bewuster we worden van deze ontwikkeling van deze diepere innerlijke verbinding met het Goddelijke en de blokkades die ons nog in de weg staan, des te sneller zal deze ervaring openbloeien in elk van ons.

Dit is een speciaal en zeer transformerend ritueel dat in ons de ervaring zal wakker maken van onze eigen aangeboren goddelijkheid en de blokkades zal opruimen op weg naar het volledige openbloeien van dit bewustzijn.

 

Deze cursus mag alleen worden uitgevoerd door een Oneness Advanced Trainer. Iedereen is welkom!