Soul Sync Meditatie


Dit is een krachtige meditatie voor het synchroniseren van je ziel met de kosmos of het Goddelijke. Door het beoefenen van de Grote Soul Synchronisatie Meditatie, zullen jouw wensen meer en meer in vervulling gaan.

Door elke dag de Soul Sync te doen brengt deze meditatie duizenden mensen over de hele wereld dagelijks verbinding met de Bron, de Divine, het Goddelijke, Kosmische Intelligentie, hoe je het persoonlijk dan ook ervaart.

Vanuit deze verbinding zet je een intentie neer of zie je de vervulling van jouw hartewens voor je, en ga je meer en meer synchroniciteiten ervaren in je leven: dit betreft telkens een bijzondere samenloop van gunstige gebeurtenissen. Dat is waar deze meditatie voor gemaakt is. Je kunt hem zo vaak doen als je maar wilt, samen in een groep of alleen, een keer per dag of meerdere keren, de meditatie is voor iedereen simpel te volgen.

KLIK HIER om gratis de meditatie te downloaden of te beluisteren (Engelse versie)
KLIK HIER om gratis de meditatie te downloaden of te beluisteren (Nederlandse versie)

 

SOUL SYNC MEDITATIE:

Zit rechtop met je handen rustend op je bovenbenen, de handpalmen naar boven gericht. We veranderen 8 keer van vingertop, dat wil zeggen: leg dus eerst de top van je wijsvinger tegen de top van je duim, daarna de top van je middelvinger in plaats van je wijsvinger, doe hetzelfde daarna met de top van je ringvinger, en dan met de top van je pink. Herhaal dit dan, dus top wijsvinger, top middelvinger, top ringvinger, en top pink aanraken met de top van je duim voor een tweede keer. Je ziet dat je op die manier vanzelf tot acht hebt geteld. Wanneer je tijdens de ademhaling afgeleid bent, blijf je je vingers aanraken en breng je je aandacht terug naar de ademhaling.

 

STAP 1
We beginnen met observatie van de ademhaling. Adem langzaam in en uit en wees helemaal aanwezig. Bij iedere complete ademhaling die je doet, raak je zachtjes de top van elke volgende vinger aan met je duim. Op deze manier tel je 8 keer je ademhaling. Begin met observeren.

 

STAP 2
Laten we nu naar de tweede stap van de Soul Sync gaan. Haal diep adem en maak bij de uitademing een zoemend geluid als een bij. hmmmmmm….

Je zoem moet zo krachtig zijn dat het een vibratie in je hoofd creëert.

Houd je focus volledig op de klank. Iedere keer wanneer je zoemt raak je de top van je vingers aan. We doen dit 8 keer, net zoals bij de vorige stap.

 

STAP 3
We gaan verder met de volgende stap van de soul sync-meditatie.

Adem rustig in en uit, en zie de natuurlijke pauze tussen iedere in- en uitademing, er is een moment waarop de inademing overgaat in de uitademing. Het is een hele kleine pauze. Breng je aandacht naar dat punt waar je inademing eindigt, en de uitademing begint. We gaan weer 8 complete ademhalingen observeren op deze manier. Bij iedere adempauze, raak je zachtjes de top van een vinger aan met je duim.

 

STAP 4
Tijdens deze stap chant je inwendig de mantra “AHAM”. Of ‘I AM’ of ‘Ik Ben’. Fluister dit gedurende 8 keer tot jezelf. Adem langzaam in, en zeg tegen jezelf bij de uitademing “Aham”. Raak je vingertoppen weer aan zoals voorheen.

Aham…..

 

STAP 5
Laten we verder gaan met de vijfde fase. Zet de top van je wijsvinger tegen de top van je duim en houd je handen in deze positie. Voel of visualiseer je beperkte-ik uitzetten en opgaan in het Kosmische Zelf. Stel je voor dat je lichaam en je omgeving oplost in Licht, zonder grenzen en zonder beperkingen in het oneindige veld van bewustzijn. Dit is een onbegrensd veld van oneindige mogelijkheden.

 

STAP 6
Maak nu een intentie voor de vervulling van één verlangen, of voor het manifesteren van één bepaalde wens dan ook die in je hart aanwezig is. Visualiseer en heb het gevoel alsof die wens nu al gebeurt, ervaar het totale gevoel van vervulling en vreugde.

 

STAP 7
Wanneer je er klaar voor bent, haal dan diep adem en open je ogen.

 

Dank je wel.

Namaste!