One Consciousness Abundance Circle – O&O Academy India


EEN HUWELIJK TUSSEN INSPANNING & GEBEURTENISSEN

Een radicaal leven transformerende en magische reis naar Overvloed, Transformatie, Transcendentie en Eenheid.

One Consciousness Abundance Circle is een spiritueel aanbod als nooit tevoren,het geeft een uniek samenkomen van de Kracht van de Bron en de Kracht van Een Bewustzijn.

Je duikt diep in mystieke processen die de neurale verbindingen zullen oplossen die je geketend houden in staten van lijden.

Door de Limitless Field meditatie zul je ontwaken voor staten van Een Bewustzijn, waar je gevoel van het zelf zich toenemend zal verruimen tot je onbegrensd en oneindig zult worden.

 

Oneness Tempel

 

8 niveau’s van de One Consciousness Abundance Circle, een radicale levensverandering:

•  Je komt in contact met de Bron of het Goddelijke en ervaart onmetelijke zegeningen en gaven.

•  Je zult ontwaken in het onbeperkte potentieel van Bewustzijn en transformerende staten van zijn ervaren.

• Je reis zal leiden tot de meest diepgaande ervaring van Oneness –  een staat die het hoogtepunt van de spirituele evolutie is.

• Als je gevestigd bent in de staat van Oneness worden onmogelijkheden werkelijkheid, je gaat van bestaan naar leven en een leven in overvloed.

• Je zult mediteren en Deeksha krijgen van de Gouden Bol in het heilige Oneness Field. Dit brengt een neuro biologische verandering teweeg om lagere staten van ik-bewustzijn te overstijgen en naar hogere staten van Een Bewustzijn te gaan.

• Je krijgt de gift om direct in contact te komen en heilige meditaties te doen met de stichters van de O&O Academy.

 

Leraren:

De Journey cursussen worden onderwezen door de faculteitsleden  die begeleid door Krishnaji en Preethaji. Zij leven een leven van toewijding en dienstbaarheid aan de mensheid.

 

Verschillende stadia van de Reis naar Ontwaken:

1.  Je zult ontwaken in Rijkdombewustzijn en een Bewuste Schepper worden. Je zult synchroniciteiten en welvaart creëren en van iedere vorm van overvloed genieten.

2. Je wordt een Verandering maker die zijn relaties transformeert en een groot leiderschap zal tonen. Je aanwezigheid zal de kracht verkrijgen om het leven van anderen te helen en te transformeren en je zult het web van het leven kunnen beïnvloeden.

3. Je wordt een Mysticus. Door het  lijden te transcenderen kijk je door de illusie van afscheiding heen.

4. Je wordt een Wijsheid Leraar gevestigd in een staat van Oneness met al wat leeft. Uitgerust met wijsheid en levend in Een Bewustzijn, wordt je een leidend licht voor de wereld.

Elk van deze verworvenheden bestaan uit 2 niveaus/cursussen – voortgaand en gevorderd.

1. Journey to abundance – Level 1
2. Journey to abundance  –Level 2
3. Journey to being Change maker – Level 3
4. Journey to being Change maker  –Level 4
5. Mystic – Level 5

6. MysticLevel 6
7. Philosofer teacher – Level 7
8. Philosofer teacher – Level 8

 

 

Kans op vertaling indien nodig:

In de laatste ledenvergadering van de vereniging van Nederland is besloten om voor investering in vertaalsets te kiezen i.p.v. voor het betalen van de vertaler. Het is dus de bedoeling dat de vertaler door diegene die vertaling nodig hebben betaald wordt, hoe meer mensen daar gebruik van maken hoe beter en betaalbaar voor iedereen, mocht je (indiaas-)engels niet zo fantastisch zijn dan is het handig om van vertaling gebruik te maken om zodoende optimaal de cursus te kunnen volgen, dus meld je aan, dan gaat vertaling vast lukken voor iedereen die dat nodig heeft.

De cursisten en de vertaler kunnen nu onderling afspreken wat de bijdrage voor de vertaling wordt.

 

 

Data cursussen

Klik hier voor de datum’s

Alle deelnemers worden verzocht aan te komen één dag vóór de begindatum van de cursus.

Je dient wel te beginnen met stap 1 en die in de juiste volgorde te volgen. 1,2,3,4 enz…

Er wordt aangeraden om niet meer dan max 2 levels na elkaar te volgen en een periode van min 6 maanden tussen te laten om te integreren eer je aan de volgende level begint.

Iedereen boven de 15 jaar kan deelnemen, er zijn GEEN Voorwaarden om deel te nemen aan stap 1.  We raden wel enige voorkennis van Oneness en Deeksha te hebben door b.v. het volgen van een Oneness Awakening training.

*** Oneness Awakening Belgium is niet verantwoordelijk voor wijzigingen van programma’s of datum’s die gebeuren door de O&O Academy.***